Nyerj 1 márkás napszemüveget vagy 1 Yuniku szemüveg keretet a Csalogány Optikától!

Nyerj 1 márkás napszemüveget vagy 1 Yuniku szemüveg keretet a Csalogány Optikától!

Két szerencsés olvasónk most egy márkás napszemüveg, egy Yuniku szemüveg, illetve egy 50 000 forintos kedvezmény tulajdonosa lehet!

23601942_1667690123281348_1590913569_n

Játsszon velünk!

Az alábbi kérdőív kitöltésével részt vehet a sorsolásunkon! Minden e-mail címét megadó válaszoló tagja lesz a Yuniku Klubnak.

23114736_1474828255906017_208866835_n

A cégről bővebben:
Csalogány Optika
Cégünk több mint 15 éve áll ügyfeleink rendelkezésére – profilunk tartalmazza az egyedi  szemüvegek elkészítését, keret javítást, szemész-szakorvosi vizsgálatot melyet  már 7 éves kortól  végez orvosunk, kontaktlencse illesztést, betanítást, konzultációt,  mely biztosítja pácienseink szemeinek folyamatos kontrollját, ezzel megelőzve a túlhordást, vagy az esetleges nem megfelelő kontaktlencse használat okozta fertőzéseket.
Üzletünk keret kollekciója tartalmazza a Python, Etnia Barcelona, Silhouette, Inflecto, Effect, Spirit, Morriz of Sweden, Sigar, Jaguar modelleket , melyek széles alapanyag , minta és színválasztékukkal garantáltan leveszik ügyfeleinket a lábukról. Szemüvegkereteink ötvözik a kényelmet a stílusossággal, melyre legjobb példánk a YUNIKU 3 Dimenziós nyomtatással készített kollekciónk a HOYA forgalmazásában. Jelen pillanatban ezzel a technológiával mindössze öt optikai üzlet rendelkezik Magyarországon. Yuniku kereteink teljesen vevőink arckarakteréhez idomulva teremtik meg a tökéletes látás és viselés komfortját. Minden egyes darabot Belgiumban gyártanak le az optikai szalonunkban készített 270°-os arcmodellezési paraméterek alapján.
A Yuniku keretcsalád lehetőséget ad az orrnyeregrész, a szárhossz továbbá a keret elhelyezkedésének tökéletes beállítására még a legyártás előtt, melynek eredményeként egy teljesen egyéni, személyre szabott szemüvegkeret tulajdonosai lehetünk, emellett a 3D nyomtatásnak köszönhetően Yuniku kereteink rendkívül könnyűek , kényelmesek , és teljesen antiallergének, így fémallergiás ügyfeleinknek kiemelten ajánljuk. Optikai cégünk a keretek forgalmazása mellett szemüveglencsék eladásával  is foglalkozik, így egy helyben  lehetőség van a teljes szemüveg komplett és egységes megrendelésére.
Cégünk 15 éve áll partneri viszonyban a nagy hírnevű HOYA  lencsegyártó céggel , melynek eredményeként széles lencsehasználati választékkal kedveskedhetünk ügyfeleinknek. A sima egy fókuszú lencséktől kezdve, a munka progresszíven át, egészen a bifokális, vagy a progresszív lencsékig terjed kínálatunk.
A YUNIKU technológián kívül a Hoya lencsegyártó cég magáénak tudhat egy másik innovatív terméket, a chemistriet.
A chemistrie azon vevőink számára nyújt tökéletes megoldást, akik nem szeretnének fényre sötétedő lencsét hordani , ugyanis ezen termékünk egy polarizált előtét, melyet egyedülállóan a kiválasztott szemüvegkerethez gyártanak le. A kizárólagosan HOYA lencsékbe gyártható chemistrie előtétet két polarizált lapból vágják ki lézertechnológiával, majd a lencse két szélén zsákfuratot készítenek, melyekbe egy egy mágnest helyeznek. Előtéteink több színben is elérhetőek, ezen kívül strasszokkal díszíthetőek.
A HOYA  lencséken kívül üzletünk forgalmaz Essilor, ZEISS és Starlite lencséket is.  Telephelyünk a Batthyányi téren a Fő utca 62-64. szám alatt található, mely mind tömegközlekedéssel mind személygépjárművel könnyen megközelíthető. Elérhetőségeink vezetékes telefonon a 201-55-31-es szám, mobiltelefonon pedig ügyintézőnk a 06 30 509 32 52 mobilon kereshetőek fel.

23313263_1477885942266915_51946554_o

 

 

The post Nyerj 1 márkás napszemüveget vagy 1 Yuniku szemüveg keretet a Csalogány Optikától! appeared first on Az Utazó Magazin.

Forrás