Sikeres első évet zárt az Orex Travel

Sikeres első évet zárt az Orex Travel

Nem mindennapi helyszínen – a Sugár moziban – tartotta második katalógusbemutatóját az Orex Travel január 29-én Budapesten. Aki esetleg másra asszociálna, az Orexről nem árt tudni, hogy az utazási iroda az Anex Travel leányvállalata. Az antalyai székhelyű Anex Group 37 országban van jelen, 5500 munkavállalót foglalkoztat és 9 küldő országból több mint 3 millió utast szolgált ki az előző évben.

Az Orex Travel Európa négy országában – Szlovákia, Csehország, Lengyelország, Magyarország – működik kiutaztató tour-operátorként. 2010-ben a cseh és a szlovák piacon jelentek meg, majd 2014-ben Lengyelországban és 2019-ben Romániában kezdik kiépíteni a piacot. A Törökország specialista tour-operátor nálunk a tavalyi szezonban kezdte meg működését.

Tavaly 42 gépet sikerült megtölteni utasokkal Budapestről – mondta el Ruszkovszki Eszter, az Orex Travel partnerkapcsolatokért és marketingért felelős munkatársa. Gyakorlatilag 100%-osnak mondható a kihasználtság.

Az idei katalógusban is Törökország szerepel. A török tengerpart városaiba Kemerbe, Belekbe, Sidébe, Antalyába és Alanyába ajánlanak családi és exkluzív szállásokat.

Az első járatot 2019. május 11-re tervezik. Az utolsó charter megvárja az őszi szünet végét, így november 2-án tér vissza Budapestre a Corendon Airlines járataival.

A gyerekbarát Orex Travel két hotelben is – Novum Garden Sidében és Suoeno Beach Sidében – magyar animációt garantál a két öt csillagos hotelben. Az Orex Travelnél használják ki az Angel Kids Club szolgáltatásait ezeken a helyeken.

Előfoglalási kedvezménnyel lehet még április végéig foglalni a helyeket.

Már az is lehetséges, hogy Pozsonyból illetve Kassáról induljon a határmenti utas.

Az Orex Travel vagyoni biztosítéka jelenleg 240 milliós ez 1 milliárd 200 millió forintos bevételig biztosítja az utasokat, és amint szükséges, ezen emelni fognak.

Sueno Hotels Beach Side

Ruszkovszki Eszter elmondta: büszke a versenyképes áraikra. Az Orex Travel árualapjában, van saját tulajdonú szálloda is – Selectum Luxury Belek –, ahová csak ők értékesítenek. Itt 6 nagy csúszda van felnőtteknek és 8 új csúszda várja a gyerekeket az aquaparkban.

Az Anex szállodái az ATG Hotels szállodalánc tagjai: Asteria Club Belek, az Asteria Fantasia Hotel Kemer, a legújabb Asteria Kremlin Palace Antaya. Természetesen ötcsillagos hotelek, ultra all inclusive szolgáltatással.

Kép és szöveg: Urbán Györgyi

 

Forrás