Amerika igazi arca – 10 bámulatos fotó az USA-ról nyári diákmunkások szemszögéből

Amerika igazi arca – 10 bámulatos fotó az USA-ról nyári diákmunkások szemszögéből

New York felhőkarcolói, a Hollywood felirat, pálmafás tengerpartok, a Golden Gate híd… Hosszan sorolhatnánk, hogy mennyi varázslatos látnivaló van az USA-ban, melyeket érdemes megnézni. Most összegyűjtöttünk 10 különleges fotót, melyet a Camp Leaders nyári amerikai diákmunkáján résztvevő fiatalok lőttek tavalyi útjukon s küldtek be a cég által minden évben megrendezett fotópályázatra. Következzen 10 mesés kép arról, hogy milyen egy nyarat az államokban tölteni!

1, A cég által évente kiírt, nemzetközi fotópályázatot tavaly egy magyar fiatal nyerte az alábbi képpel, avagy ilyen egy híres nyári tábor Amerikában és a varázslatos Tejút egy felvételen.

2, Egy újabb különleges fotó az egyik magyar világjárótól, aki nem keseredett el a köd láttán, hanem kihozta a maximumot a helyzetből, így pedig elképesztően egyedi látványt kaphatott lencsevégre. Olyan mintha a Golden Gate híd és a város a felhők felett lebegne.


3, Szinte már giccsesen gyönyörű az egyik lengyel pályázó fotója tavalyról. Narancs, pink, lila és kék színben tündöklő ég, naplemente, pálmafák, lazaság, mert a nyári munka mellett bulira is volt idő.


4, A nyári diákmunka után a fiataloknak lehetősége van utazgatni is, amit tavaly ez a srác ki is használt. Mi lehetne menőbb helyzetjelentés a Facebookra, mint ez a fotó a Grand Canyonnal a háttérben?

5, Baseballsapka, sporttrikó, mezítlábas bicajozás, pálmafák, tengerpart… Minden, ami a menőséget és a lazaságot megtestesíti, avagy munka után édes a megérdemelt pihenés.

6, A tavalyi fotópályázat egyik újabb szuper képe a Grand Canyonnál. Szinte földöntúli a táj, de egy biztos – életreszóló élmény volt mind a tábor, mind az utazgatás ennek a lánynak.

7, A kissé kietlen kanyon után jöjjön egy újabb pálmafás kép. Égkék víz, zöld dombok, trópusi hangulat… Biztosak vagyunk, hogy egy kókuszdióból elszürcsölt koktéllal is megjutalmazta magát a kép készítője.

8, Az Egyesült Királyságból beküldött képek közül ez lett a nyertes a régióban, ami nem is csoda. Varázslatos táj, a legjobb tábori haverok, a végtelen út és megannyi lehetőség egy fotón.

9, Kicsit hiányoljuk a képről a Baywatch hangulatát megidéző piros fürdőruhákat, de így is menő lett ez a fotó, amit a strandon lőttek a csajok. A sirály pedig biztosan plusz pontot jelentett a zsűrinél.

10, Fiatalság bolondság… Kit ne mosolyogtatna meg ez a fotó, amit a Camp Leaders táborlakói a Hollywood feliratnál kaptak lencsevégre? Íme a bizonyíték, hogy a munka során tényleg életre szóló barátságok köttetnek s az új haverokkal a legnagyobb őrültségbe sem gáz belevágni, mert egy jó fotóért mindent meg kell tenni.

Ha tetszett ez a 10 kép, akkor keresd fel a Camp Leaders Facebook-oldalát az idei pályázatra beküldött látványos fotókért, amikre szavazni is tudsz. Ha pedig megjött a kedved egy tengerentúli kalandhoz, akkor keresd fel a nyári diákmunkáról szóló weboldalt, ahol minden szükséges információt megtalálsz a jelentkezéshez.

Forrás