Programajánlat az őszi szünetre: állati jó fürdőzés!

Programajánlat az őszi szünetre: állati jó fürdőzés!

Az őszi szünet idejére közös, kombinált jeggyel lehet megtekinteni a Miskolci Állatkert és Kultúrparkot és a Miskolctapolca Barlangfürdőt. A jegyek a Tourinform Miskolc irodában vásárolhatók meg előzetesen.

„Állató jó fürdőzés” néven közös akcióba kezdett a Miskolci Állatkert és Kultúrpark, a Miskolctapolca Barlangfürdő és a MIDMAR Nonprofit Kft. által működtetett Tourinform Miskolc. Az együttműködés célja, hogy egész napos programot kínáljon az őszi szünet idején a miskolciaknak és a Miskolcra látogatóknak.

Az akció keretében mindkét attrakciónál kedvezményes jegyárak mellett lehet bejutni, a fürdőben pedig egy kétfogásos ebéd is kiegészíti az ajánlatot. Az ajánlat az őszi szünet idején vehető igénybe (október 26-31. között), amikor is többen keresnek kikapcsolódási lehetőséget, szabadtéri programokat. Az akciós jegyárak tartalmazzák az állatkerti belépőt, a Barlangfürdő belépőt és egy kétfogásos ebédet a Barlangfürdőben.

Infó:
A felnőtt kedvezményes jegy ára így 4.600 Ft, a diák és nyugdíjas jegy ára pedig 4.100 Ft. A jegyek október 24-től vásárolhatók meg a város központjában megtalálható Tourinform irodában (Széchenyi u. 16., nyitvatartás: hétköznap 9.00-16.30, szombat 9.00-14.00).

Forrás