Dubajban készült el a világ legmagasabban lévő medencéje

Dubajban készült el a világ legmagasabban lévő medencéje

Bemutatkozik az aura skypool: a világ első és legmagasabb végtelen medencéje a dubaji pálma-szigeten, amelyből 360 fokban látható egész dubaj. Az egyedi medence és lounge a Nakheel Pálma-torony 50. emeletén helyezkedik el, és 2021 november közepétől várja vendégeit.

Az Aura Skypool a régió egyik legjobban várt látványossága, mely a világ első és legmagasabb 360 fokos, végtelen medencéje lesz szinte a levegőben, 200 méter magasan. Az infinity medence november közepén nyitja meg kapuit, és lélegzetelállító, zavartalan kilátása Dubaj legfőbb látványosságait foglalja magába, mint a Pálma-sziget, a Burdzs al-Arab, a Burdzs Kalifa és az Ain Dubaj.

A kihagyhatatlan látványosság két egybefüggő, mégis különálló részből áll, melyek kiegészítik egymást – a Pool Deck és a Lounge & Bar. A zöldellően természetes dizájnelemek modern belsővel párosulnak, és egy elegáns oázist alkotnak. Az Aura minden nap délelőtt 10 és naplemente között várja látogatóit. A 750 m2-es Pool Deckben teljesedik ki az igazi Aura élmény- itt kényelmes napozóágyak és várók biztosítják a pihenést, a fürdőzés élményét, és a persze a tökéletes hátteret a leglátványosabb fotókhoz.

Forrás