Madeira szigetére repül a Wizz Air

Madeira szigetére repül a Wizz Air

Új útvonallal bővíti kínálatát a Wizz Air, mégpedig Portugália egyik leggyönyörűbb vulkanikus szigetével, Madeirával. A jegyek október 30-tól kaphatók a Wizz Air hivatalos weboldalán, illetve mobilalkalmazásában. A járatok minden héten kedden és vasárnap indulnak a budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről.

A Madeira szigetcsoport rengeteg programlehetőséget biztosít az utazni vágyók számára. Az „örök tavasz szigete” az egzotikus növényzetek, meseszép tájak, bájos falvak és a virágözön paradicsoma. Az állandó napsütés fényében és az egész évben kellemes tavaszias időben a WIZZ utasai meglátogathatják Madeira káprázatos botanikus kertjét, a Jardins Botânicos da Madeira-t, illetve a Porto Moniz mellett található, láva által kialakított természetes medencéket.

A felfedezni vágyóknak tökéletes időtöltés lehet megcsodálni Santana jellegzetes nádtetős viskóit, Câmara de Lobos halászfalujával egyetemben, amely gyönyörű tengerparti panorámás kilátást nyújt Cabo Girao magas sziklájáról. A városi programokat kedvelőknek pedig érdemes egy hosszú sétát tenni a sziget fővárosában, Funcha hangulatos óváros részében.

Forrás