Legendás hotel újranyitásával ismét a szállodaiparban az Eventrend Group

Legendás hotel újranyitásával ismét a szállodaiparban az Eventrend Group

A Budai Vár tövében lévő, négycsillagos Carlton Hotel Buda Castle újranyitásával szállodaüzemeltetőként is újra szerepet vállal a hazai gasztro- és event üzletág legnagyobb szereplői közé tartozó Eventred Group. A négycsillagos budai hotel igazgatója a korábban már több sikeres szálloda vezetőjeként tevékenykedő Sárvári Krisztina.

 

A budapesti Carlton Hotel bérleti-üzemeltetési szerződésével kezdte újra építeni hotel üzletágát, a gasztro- és event piac vezető szereplői közé tartozó Eventrend Group. A Carlton Hotel azon budapesti szállodák egyike, amelyet eredetileg is szállodának terveztek, ami látszik az épület felépítésen, kialakításán is. A 80-as évek végén egy svájci befektető vásárolta meg a Vár aljában lévő foghíjtelket és épített rá egy szállodát, amely 1990-ben ben nyílt meg Alfa Hotelt néven. A 95 szobás, hét különböző szobatípussal rendelkező szálloda a 2000 évek elején gazdát cserélt és egy osztrák befektető tulajdonába került, aki először maga üzemeltette a szállodát, majd bérbe adta és így született a jelenlegi, bérleti szerződés is.

A Lánchíd budai oldalán, a Vár lábánál fekvő hotel kivételes és patinás lokációban helyezkedik el, Buda történelmi nevezetességei mellett Budapest belvárosát tekintve is minden fontos látnivalóhoz közel, így kifejezetten alkalmas városnéző turisták és üzleti vendégek fogadására is.

é.m.z.

Forrás