Élményekkel teli tavasz Debrecenben

Élményekkel teli tavasz Debrecenben

A sötét, hideg téli napok véget értek, a természet kezd újjáéledni, bennünk pedig egyre erősebb a vágy, hogy a téli bezártság után újra kimozduljunk és élményekkel töltsük meg a mindennapokat. Debrecenben az április programkínálata mindehhez megfelelő muníciót kínál, hiszen egymást érik a könnyű- és komolyzenei koncertek, színházi és táncelőadások, gasztronómiai és összművészeti fesztiválok.

A Budapesti Táncszínház a Száz év magány című előadása várja a színházkedvelőket

A Budapesti Táncszínház a Száz év magány című előadása várja a színházkedvelőket

Április 6. és 14. között a DESZKA Fesztivál, 13. és 15. között a Mangalica Fesztivál, 15. és 25. között pedig a Debreceni Tavaszi Fesztivál ígér tartalmas kikapcsolódást Debrecenben. Utóbbi idén minden korábbinál több művészeti ágban kínál minőségi szórakozást. A fesztiválon a Budapesti Táncszínház a Száz év magány című előadását, a Thália Színház és az Örkény István Színház a nőNyugat című közös előadásukat, a Játékszín pedig az igaz történet ihlette Életrevalók című darabját mutatja be a debreceni közönségnek.

Játékszínben az Életrevalók című darabot mutatják be

Játékszínben az Életrevalók című darabot mutatják be

A gyerekeket a Keszekusza varázspálca öko-mesemusical és a Makám zenekar bogaras-rovaros családi napja várja, míg a zenerajongók a 75 éves Szakcsi Lakatos Béla tiszteletére rendezett Rákfogó-koncerten és a Best of Leonard Cohen koncerten szórakozhatnak.

Best of Leonard Cohen koncerten is szórakozhatnak majd Debrecenben

Mindezek mellett előadások, kiállítások, tematikus filmnapok, néptáncbemutatók és komolyzenei hangversenyek színesítik a palettát.

Aki tehát egy kis tavaszi kiruccanásra vágyik, Debrecennel mindenképp számoljon!

További információ: fonixinfo.hu

 

 

The post Élményekkel teli tavasz Debrecenben appeared first on Az Utazó Magazin.

Forrás