Noszvaji ízig-vérig családbarát ékszerdoboz (x)

Noszvaji ízig-vérig családbarát ékszerdoboz (x)

Immáron hat esztendeje, hogy az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa gyermek- és bababarát wellness szálloda megnyitotta kapuit vendégei előtt a festői Noszvajon az egri borvidék szívében, az ország egyik legtisztább levegőjű településén.

Éppen hat esztendeje, hogy gyermekkacaj tölti meg a szállodát és animátorok színesítik a lurkók itt eltöltött napjait, hogy Páfrány, a hotel barátságos dinoszaurusza a legváratlanabb pillanatokban bukkan fel, és szerez örömet kicsiknek és kicsit nagyobbaknak.

Babababarát az elsők között

A négy hektáros park magasodó fái között megbújó, egyedi kialakítású, az angol vidéki kúria hangulatát idéző elegáns szálloda pillanatok alatt vált a legnépszerűbb hotelek egyikévé. Ismertségét talán nem első sorban különleges stílusú wellness birodalmának, a nyugalom szigetét idéző ZEN kertjének, vagy a természet kincseivel kiválóan harmonizáló szobáinak köszönhette. Sokkal inkább annak, hogy Magyarországon az elsők között vált bababarát szállodaként méltán népszerűvé a gyerkőcök, a szülők és a nagyszülők körében, méghozzá nem is akárhogy!

Egy hely, ahol öröm a hangos gyerekzsivaj

Az, hogy az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa ízig-vérig gyermekbarát wellness hotel, nem légből-kapott, elcsépelt kifejezés. Itt valódi öröm a hangos gyerekzsivaj, nem jelent gondot a terítőre csöppent kakaó, itt változatos, állandó és hetente megújuló fejlesztő, kreatív, szórakoztató programokkal várják a gyermekeket.

Persze nem érik be ennyivel. Nem csak jól ismerik, de szem előtt is tartják a különböző korú lurkók és szüleik igényeit. Ezt bizonyítják a szállodában elérhető, kiemelkedő felszereltséggel rendelkező baba-mama szobák, ahol az édesanyák a nap 24 órájában eltölthetnek néhány nyugodt percet a kicsikkel. Ezt támasztja alá a gyermekbarát wellness birodalom, a számtalan játék, a végeláthatatlan mókára csábító kültéri programlehetőségek, a strandröplabda pálya, az óriás sakk, a játszótér, a Páfrány Activity Park.

A családi pihenés szakértői

Ha lehet tovább fokozni egy hamisítatlan családi nyaralást, akkor az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa-ban pontosan tudják, hogyan. Nem csak gyermekekre, de az őket az év minden napján óvó figyelemmel kísérő szülők kikapcsolódására is gondolnak.

A szabadtéri lehetőségek, mint a kertben található meditációs pontok vagy a környéken elérhető túrázási lehetőségek mellett wellness szolgáltatások egész sora biztosítja a szülők gondtalan pihenését a kozmetikai kezelésektől egészen a szauna programokig.

Még nagyszerűbb élmények Noszvajon

Hat év után, a nyári vakáció idejére elérkezett az idő, hogy az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa egy sor új lehetőséggel biztosítson még több felejthetetlen élményt apró vendégei számára.

A fejlesztések keretében a játszóház 35 m2-rel bővül. A kicsik végre megismerhetik a helyet, ahová Páfrány a sok-sok móka után nyugovóra tér, ugyanis Páfrány lakása is látogatható.

Az eddig kizárólag a kerten keresztül megközelíthető Dínó Játszóházat ezentúl fedett közlekedő folyosó köti majd össze a főépülettel.

Hogy a kicsiknek rendezett foglalkozások közben a szülők is elidőzhessenek, a játszóház egy része bárhelyiséggel egészül ki.

Hogyan lehetne egy bababarát wellness szálloda még bababarátabb? Vízi játékokkal és fürdőmedencékkel bővülő wellness birodalommal! A bővítést követően a gyermek wellness és a játszóház mintegy 300 m2-en várja kis vendégeit.

Az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa gyermek- és bababarát szálloda valóban a családi pihenés szakértője. IDE kattintva válogathatsz kedvezményes ajánlataik közül, az ALÁBBI linken közvetlenül a kollégákkal is felveheted a kapcsolatot.

Az Oxigén Hotel**** Superior Family & Spa gyermek- és bababarát szálloda valóban a családi pihenés szakértője. Legyetek részesei ti is az Oxigén élménynek!

Forrás