A luxus érintése a trópusokon – Sun Siyam Resorts a Maldív-szigeteken és Srí Lankán

A luxus érintése a trópusokon – Sun Siyam Resorts a Maldív-szigeteken és Srí Lankán

Fedezze fel a Maldív-szigetek és Srí Lanka páratlan szépségét 4 és 5 csillagos óceánparti nyaralóhelyeink valamelyikében a csodálatos Indiai-óceánon. Ébredjen a lenyűgöző lagúnák, az érintetlen varázslatos homokos partok látványára, a lenyűgöző Indiai-óceán hullámainak hangjára. Válassza négy luxusnyaralónk valamelyikét, és tapasztalja meg a tökéletes paradicsomot, legyen szó akár romantikus nyaralásról, családi ünnepről, esküvőről vagy nászútról.

A Sun Siyam újraértelmezi a luxuséletérzés élményét a Maldív-szigeteken. A minden igényt kielégítő luxushotellánc Maldív-szigeteki tagja a The Sun Siyam Iru Fushi Maldives, az Olhuveli Beach & Spa és a Sun Aqua Vilu Reef. A szállodalánc Srí Lanka-i nyaralóhelyei a Sun Aqua Pasikudah, valamint a most épülő The Sun Siyam Kalpitiya.

És akkor lássunk egy kis ízelítőt a Sun Siyam egyedülálló luxusnyaralóiról a Maldív-szigeteken és Srí Lankán.

Sun Aqua Vilu Reef – luxus a napsütésben

A lenyűgöző Sun Aqua Vilu Reef Maldives apró gyöngyszem az Indiai-óceánon a Dhaalu Atoll szívében, amely a male-i repülőtértől egy 35 perces felejthetetlen hidroplánúttal érhető el.

Élénk színek, gazdag kultúra és kedves, őszinte mosolyok – ezek jellemzik a Sun Aqua márka kényeztető luxusát. Az idilli, természetközeli környezetben kialakított Sun Aqua a gondtalan pihenés bástyája az óceánban, amelyre a szívélyes kiszolgálás, az ínyenc konyha és a váratlan meglepetések jellemzőek.

Vagy élvezze a pihenést a Sun Aqua Vilu Reefben, amely a legmodernebb luxust kínálja vendégeinek. Aki felkeresi ezt az ötcsillagos tengerparti nyaralót, biztosan közelebb kerül a Maldív-szigetek páratlan szépségéhez és hangulatához. A paradicsomi sziget luxushotelében érdemes a szó szoros értelmében elmerülni az élvezetekben: akár a saját medence, akár a lagúnák felé vesszük az irányt, garantált az élmény.

Nézzen szobánk a strandra vagy az óceánra, abban is biztosak lehetünk, hogy mindennap lenyűgöző kilátás fogad minket a resortban. Köszönhetően annak is, hogy a Sun Aqua Vilu Reef csapata hisz abban, hogy egy nyaralás akkor az igazi, ha az a teljes testi és lelki pihenést szolgálja.

Ezért is érdemes kipróbálni a resort különleges gyógykezeléseit a Sun Spában. Megtapasztalva a hely személyre szóló VIP-szolgáltatásait akár a saját szobánkban, vagy akár egy tengerparti vacsora kényeztetése során. Mert a szlogen itt az, hogy bármit tervezünk is a Maldív-szigeteki luxusnyaralás alkalmával, hozzuk ki belőle a legtöbbet a Sun Aqua Vilu Reefben!

Sun Aqua Iru Veli

Töltse álomnyaralását a Sun Aqua Iru Veliben, amely a Sun Siyam hotelcsoport legújabb tagjaként 2018 decemberében nyitotta meg kapuit a vendégek előtt. Így született meg az a hely, ahol minden vendég felszabadultan szórakozhat, kikapcsolódhat és elvonulhat a földi paradicsomba – a saját szigetén.

A páratlan adottságú, exkluzív sziget minden túlzás nélkül maga a földi mennyország, ahol minden a meghitt pihenésről és a kikapcsolódásról szól. Éppen ezért a lenyűgöző, óceánra kilátással rendelkező szobák és a hozzájuk tartozó medencék is a valódi luxus érzetét garantálják.

A resortban akár a stílusos tengerpartot, akár a szárazföldi helyszínek valamelyikét választjuk, biztosak lehetünk abban, hogy egyedi bájával mindegyik a legmagasabb szintű luxust nyújtja számunkra. Ehhez társul a fényűző stílusú fürdőszoba kényeztetése, amely maximális spaélményt kínál az érzékek megnyugtatására.

A resortban tökéletes lehetőség nyílik a teljes meghittségben eltöltött pihenésre és a szórakozásra, amit csak tovább fokoz a lakosztályok édesvizű medencéiből kínálkozó páratlan kilátás.

Sun Aqua Pasikudah

A Sun Aqua Pasikudah hotelben ötcsillagos luxuslakosztályokkal és mellette tengerparti nyaralókkal is várja Önt a Sun Siyam.

Fedezze fel Srí Lanka legjobb búvárhelyeit, vagy töltse az időt az adrenalinnövelő remek vízi sportokkal! Élvezze a természetes korallzátonyokat, vagy egyszerűen csak lazítson az aranyló tengerparton! A luxus valódi ízének érzete érdekében mártózzon meg a Srí Lanka-i ötcsillagos butikhotelünket körülölelő kristálytiszta vízben! Élvezze a hotel luxusát, és tapasztalja meg a keleti part gazdag történelmét, kultúráját és szépségét.

Mivel Srí Lankában a történelem és a kultúra felfedezése szinte kötelező, külön előny, hogy ez a hotel a kiemelkedő turistalátványosságokhoz kifejezetten közel helyezkedik el.

A vízparti fekvésű luxus Sun Aqua Pasikudah ötcsillagos lakosztályokkal, ínyenc étteremmel, a régi és az újvilág boraival teljesen felszerelt pincével is rendelkezik, miközben a kikapcsolódni vágyók a dzsungelben, a hegyekben és a víz alatt szerzett élményekkel is gazdagodhatnak.


SUN SIYAM RESORTS – az Ön partnere a Maldív-szigeteken és Sri Lankán

Website: www.sunsiyam.com

Phone: 00960 332 5977

Email: book@sunsiyam.com

 

Forrás