Dunai hajós vacsoraprogramok a Silverline-nal!

Dunai hajós vacsoraprogramok a Silverline-nal!

Miért érné be kevesebbel, ha választhatja a prémium minőségű vacsorát egy luxus katamaránon?

A Silverline Cruises Kft. hivatása, hogy felejthetetlen emlékeket nyújtson Budapesti Városnéző és Vacsorás Hajóival. Vendégeink megcsodálhatják Budapest építészeti csodáit, olyan perspektívából, melyből talán még sosem láthatták, a Duna vízéről!

Elérhető kétféle választható műsorral és városnézéssel egybekötött vacsoraprogram, melyet opcionálisan kísérhet egy fantasztikus zongoraest, ahol két zongorista méri össze tudását és kel versenyre egymással, vagy belekóstolhatnak a magyar folklór és operett világába, miközben gyönyörködhetnek a kivilágított Budapest hangulatában.

A háromórás hajós vacsora során a legszebb perspektívából csodálhatják meg Budapest monumentális épületeit, miközben barátságos pincéreink felszolgálják vendégeink számára a választott üdvözlő italt és a négy fogásos vacsorát. Az ízletes menüsor előétele, levese, főétele és desszertje is ízlés szerint kiválasztható kínálatunkból, amely a vegetáriánusok valamint ételintoleranciára érzékenyek számára is tartalmaz megfelelő ételeket.

Folklore és operetta show-val egybekötött hajós programunkon a műfaj kiváló zenészei és énekesei könnyed, sokszor humorral fűszerezett dalokkal alapozzák meg a vacsora hangulatát. A műsor során elhangoznak a legnépszerűbb opera és operett részletek a műfaj kedvelőinek legnagyobb örömére. Emellett vendégeink széles körű bemutatót kapnak néptáncosaink előadásában arról, mely magyar táncok élik reneszánszukat napjainkban is. A vállalkozó kedvűek pedig kipróbálhatják, tudják-e csattogtatni csizmájukat vagy egyensúlyozni egy üveg bort a fejükön, ahogy azt elődeink tették.

Műsorunkat úgy állítottuk össze, hogy a népzenei motívumok világáról minél összetettebb képet kapjon a hozzánk látogató vendég, hiszen egyaránt megtalálhatóak benne a régi nép és „modernebb” (alig 200 éves) népi elemek. Előadásunkban egyaránt felcsendülnek népi dallamok, megszólalnak népi hangszerek.

Műsorunk legvégén pedig mindazok, akiket magukkal ragadott a fergeteges műsor, táncosaink segítségével elsajátíthatják a magyar néptánc alap lépéseit. Így előadásunk során lehetőséget teremtünk a közös táncra, a közös élményszerzésre.

A bravúros hangszeres előadás, valamint a látványos, népi öltözetben előadott magyar hagyományőrző táncos műsor feledhetetlen élményt nyújtó összművészeti előadás mindenkinek, aki csatlakozik hozzánk eme különleges programra.

A zongorás hajós vacsoraprogram párok és családok számára egyaránt remek programválasztás. Különleges hangulatának köszönhetően ajándéknak is elsőosztályú.

A hajós vacsora műsorát két tehetséges zongorista és egy elragadó énekesnő biztosítja. Zenészeink és előadóművészeink nem csak kellemes háttérzenét szolgáltatnak a vacsorához, de izgalmas show elemekkel szórakoztatják vendégeinket, ahol megvillantják professzionális zenei tudásukat. A vacsora során mindenki által jól ismert és közkedvelt, hol vidám, hol melankolikus dallamok csendülnek fel. Az este romantikus hangulatát lágy gyertyafénnyel biztosítjuk asztalonként kellemes, elsötétített hangulatban. Különleges zongorás vacsoraprogramunk egyike a legnépszerűbb budapesti programoknak. További információ, foglalás ITT. (Támogatott tartalom)

Forrás