Különleges karácsonyra készül Málta

Különleges karácsonyra készül Málta

A vallettai Triton teret idén karácsonykor is Mikulás-falva veszi birtokba: Tündérország, azaz Fairyland – Santa’s City 2022. december 3. és 2022. január 2. között visszatér Vallettába!

A 2019-es első alkalmat követően Tündérország pontosan olyan lesz, mint amire bárki számíthat, mivel Málta fővárosának bejárata a Mikulás-falvának eredeti adaptációjává változik, és mindezt úgy alakítják ki, hogy a lehető legjobb élményt nyújtsa a gyerekeknek és azoknak, akik szívükben még gyerekek!

A visszatérő látványosságok közül Rudolf kereke ismét madártávlatból nyújt majd kilátást Vallettára és a környező városokra, a Műjégpálya pedig egészen ünnepi élményt és izgalmakat biztosít! Természetes, hogy maga Mikulás is Tündérországban tartózkodik majd, készen arra, hogy a világ minden tájáról találkozzon gyerekekkel, összeállítsa a „jók és rosszaságok” listáját, és még az ajándékok kiszállítását is idejében megkezdhesse. A Mikulás-falu számos standján kapható lesz karácsonyi étel és ital, és lesz egy-két meglepetés is, amik egyelőre szépen becsomagolva várják a megfelelő alkalmat.

„A Fairyland – Santa’s City visszatérése újabb lépést jelent a normális élet felé vezető utunkon, amit a járvány erősen korlátozott. Ezzel az eseménnyel lehetőséget biztosítunk a családoknak, hogy szeretteikkel együtt élvezhessék a karácsonyi hangulatot, számos olyan attrakción keresztül, amelyek célja, hogy a máltai szigeteken jól ismert ünnepi hagyományokat ápolják. Az Idegenforgalmi és Fogyasztóvédelmi Minisztérium és a Máltai Turisztikai Hivatal továbbra is keményen dolgozik azon, hogy országunk továbbra is a Földközi-tenger szórakoztató bástyája maradjon” – mondta Clayton Bartolo turisztikai és fogyasztóvédelmi miniszter.

„Egy biztos, miután tavaly nem tudtuk megszervezni a Fairylandet, mi a VisitMalta-nál nagyon várjuk, hogy idén visszaadhassunk valamit a helyieknek és a turistáknak. A Fairyland izgalmas napokat ígér az egész családnak, amit a legjobb máltai művészekkel együttműködve valósítunk meg, akik már éjjel-nappal azon dolgoznak, hogy olyan műalkotásokat hozzanak létre, amelyek a Pjazza Tritonit díszítik majd. Büszkék vagyunk arra, hogy valami egyedit és különlegeset kínálhatunk mindazoknak, akik úgy döntenek, hogy itt Máltán töltik az ünnepeket” – mondta Dr. Gavin Gulia, a Máltai Turisztikai Hivatal elnöke.

A Fairyland – Santa’s City december 3-án nyílik meg és 2022. január 2-ig várja a látogatókat. További információk a www.visitmalta.com oldalon érhetők el.

Forrás