Ötcsillagos a Hard Rock Pesten

Ötcsillagos a Hard Rock Pesten

Ötcsillagos minősítést szerzett a március elején nyílt Hard Rock Hotel Budapest,

A március elején megnyílt szálloda nevében Erdei Bálint, a szálloda épületét fejlesztő és részben tulajdonló RedWood Real Estate Holding tulajdonosa és Jakab Gábor, a Hard Rock Hotel Budapest igazgatója Princzinger Pétertől, a Magyar Turisztikai Minőségtanúsító Testület Nonprofit Kft igazgatójától, a Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány elnökétől vették át az ötcsillagos besorolást tanúsító oklevelet.

A Hard Rock Hotel Budapest marketing igazgatója, Angelus Barbara

Jakab Gábor 2022 április 1-ről a Hard Rock Hotel Budapest új igazgatója. A szakember több évtizedes értékesítési igazgatói és szállodaigazgatói tapasztalatával érkezik a szállodalánc magyar tagjához. Korábban olyan jelentős helyi és nemzetközi szereplőknél kamatoztatta tudását, mint a Continental Hotel Budapest & Prestige Hotel Budapest, a Velence Resort & Spa, a Hunguest Hotel Sun Resort, a Corinthia Aquincum Hotel vagy a montenegrói Herceg Novi Hunguest Hotel Sun Resort.

A Hard Rock Hotel Budapest marketing igazgatója Angelus Barbara lett, aki az elmúlt több, mint húsz évben több ötcsillagos szálloda piaci bevezetésének marketingkommunikációjáért felelt, így többek között a parádsasvári Kastélyhotel Sasvár, a Somogy-megyei Hertelendy Kastély, és a Buddha-Bar Hotel Budapest Klotild Palace márkaépítésével szerzett tapasztalatot. Az elmúlt három hónapban részt vett a Hard Rock Hotel Budapest piaci bevezetésének, kommunikációjának előkészítésében.

Forrás