A prémiumnyaralás puha érintése Balatonfüreden – A Hotel Golden Lake Resort új arca

A prémiumnyaralás puha érintése Balatonfüreden – A Hotel Golden Lake Resort új arca

Ahogy mondani szokták: tetőtől talpig, vagyis a lobbitól az éttermen át egészen a lakosztályokig megújult a balatonfüredi sétány ékessége, a Hotel Golden Lake Resort. A vízparton álló szálloda különlegessége, hogy miközben szobái pihentető nyugalmat garantálnak, a házból kilépve esténként máris a pezsgő füredi forgatagban találja magát a vendég.

Napfény, fürdés, kényeztető kényelem és kellemes séta a hangulatos kávézókkal, üzletekkel csábító sétányon. Ez a receptje egy feledhetetlen tengerparti nyaralásnak, ami a magyar tenger, a Balaton esetében is igaz. Ehhez pedig kevés jobb helyszín akad a tovább bővült és szépült balatonfüredi Zákonyi sétányon álló négy csillag superior Hotel Golden Lake Resortnál.

Egyrészt azért, mert a Balaton partján álló, többszörös szakmai díjnyertes szálloda családias vendégszeretettel, trendi stílusban megújulva, kényeztető szolgáltatások seregével várja vendégeit. Másrészt azért, mert az épület mellett, a Balaton-parti vitorláskikötőig nyúló mediterrán udvar, a közepén álló szökőkúttal, olyan bensőséges közösségi tér, ami az igazi vízparti nyaralás örömét garantálja. Nem beszélve arról, hogy a belső udvarról a hangulatos sétára invitáló Zákonyi és a legendás Tagore sétányra juthatunk, aminek ikonikus ékessége a békeidőkbeli hajókikötő és persze a közvetlen közelében álló, a reformkort idéző balatonfüredi belváros.

A Golden Lake Resort azért is tökéletes választás a nyaralásra, mert a különleges környezetben egyszerre többféle élményben is részesülhet a vendég. A szálloda belső kertjében a természet közelségét, a balatoni nádas semmihez sem hasonlítható hangulatát, a páratlan panoráma és a feledhetetlen balatoni naplemente megnyugtató élményét élheti át.

A hotel földszintjén az úszásra is alkalmas belső medencében csobbanhat, míg a vízparti medence vizében mindig frissítő élmény a megmártózás. Mellette a jakuzzi a lazítás, a legújabb attrakció, a Swim Spa pedig az úszás örömét teremti meg a vendégeknek. A szállodából kilépve pedig egy másik világ, az európai színvonalú sétány színes forgataga garantálja, hogy az utazó sohase unatkozzon a Golden Lake Resortban a Balaton partján.

 

A tó különleges hangulatát adja vissza a minden pontján megújult Golden Lake Resort belső tere is, amelynek hallja a klasszikus értékeket a modern színekkel, anyagokkal és formákkal ötvözve teremt barátságos, trendi miliőt. Ezt képviseli a reggeli és a gasztronómiai élmények színtere, a bisztró jellegű Portunus étterem is, amelynek faláról a balatoni nádas képe köszön vissza ránk egy művészi igényű fekete-fehér lenyomatról.

Emellett pedig az egész, egyedi stílusú, bensőséges hangulatú épületben a Balaton világa köszön vissza ránk, miközben az elegánsan berendezett szobák otthonos belső tereiben – ahol az alvásbarát ágyak is a kényelmet szolgálják – nemcsak a pihenéshez, hanem még a home office-hoz kötődő kellemes munkavégzéshez is minden optimális feltétel adott. A kényeztetés csúcsát természetesen a stílusosan elegáns új lakosztályok jelentik, ahonnan igazán luxuskörnyezetben élvezhetjük ki a balatoni nyár örömeit.

 

Forrás