Újra megrendezik a Duna bal partjának legnagyobb nyári szabadtéri fesztiválját

Újra megrendezik a Duna bal partjának legnagyobb nyári szabadtéri fesztiválját

A Váci Nyár gazdag kulturális kínálatának csúcspontja lesz a két év kihagyás után újra megrendezésre kerülő Váci Világi Vigalom, a legnagyobb nyári szabadtéri fesztivál a Duna bal partján. A rendezvényt július 22-24 között tartják.

Koncertek, ízek, illatok, vidám forgatag három nap és három éjen át. A város közterei, kiállítóhelyei, templomai, mind programhelyszínné válnak. Az esti nagykoncerteken garantált a jó hangulat, a főtéren és a Duna-parti nagyszínpadon olyan neves hazai előadókkal is találkozhatunk, mint Geszti Péter, Csík zenekar, Neoton Família, Magna Cum Laude – kihagyhatatlan esték!

Napközben a családi programok is több helyszínen zajlanak. A városban sétálva mindenütt ünnepi hangulattal találkozhatunk, a kézművesek utcájában bepillanthatunk régi mesterségek titkaiba, a Duna-parton az óriáskerékről csodálhatjuk a várost, valamint kutyás bemutatók, gladiátorbemutató és vidámpark színesíti a forgatagot. Az izgalmas, kalandokkal teli hétvége tűzijátékkal zárul vasárnap este 11 órakor a Duna-parton. Részletes programok itt.

Forrás