Felszállt a Wizz Air első isztambuli járata

Felszállt a Wizz Air első isztambuli járata

Elindította a Wizz Air első isztambuli járatát Budapestről. Az utazni vágyók számára ezentúl napi rendszerességgel elérhetők a légitársaság járatai Isztambul elsőszámú nemzetközi repülőterére.

Az új járat a légitársaság szélesebb körű útvonalbővítési tervének részét képezi, amely összeköti Törökországot számos egyéb országgal és várossal. A bővítésnek köszönhetően az utazás sokkal gyorsabbá és megfizethetőbbé válik, ezzel megkönnyítve a népszerű desztináció megközelítését.

A két kontinensen átívelő város, Isztambul, a kelet és a nyugat különleges ötvözete, amely minden odalátogatót lenyűgöz. Nem csoda, hiszen kulturális sokszínűsége, páratlan hangulata és káprázatos építészete egyedülálló látványt kölcsönöz a városnak. Törökország gazdasági, kulturális és művészeti központja számos izgalmas látnivalót és nevezetességet rejt. A múltidéző mecsetek, paloták és bazárok, a modern metropolisz vibráló egyvelegével társítva teszik felejthetetlenné az utazást.

„Nagy örömünkre szolgál, hogy elindíthattuk első járatunkat Isztambul nemzetközi repülőterére, egy történelmi, művészeti és kulturális szempontból is jelentős városba. Ez egy újabb mérföldkő légitársaságunk életében, amelyet hamarosan további törökországi járatok követnek majd Magyarországról. A már korábban bejelentett, nemsokára elérhető desztinációk és az isztambuli útvonal alátámasztja, hogy a Wizz Air elkötelezetten törekszik mindenki számára elérhetővé tenni az utazási élményt. A WIZZ csapata alig várja, hogy üdvözölhesse utasait az új, törökországi járatain is!” – mondta Trubek Zsuzsa, a Wizz Air kommunikációs menedzsere.

„Rendkívül pozitív fejlemény, hogy a Wizz Air idén nyáron tovább erősíti a Törökországgal való összeköttetéseinket. Isztambul a Kelet és a Nyugat közötti kereskedelem és közlekedés meghatározó csomópontja, míg Antalya az ország déli mediterrán régiójának kapuja. Biztosak vagyunk benne, hogy a Wizz Air új járatai népszerűek lesznek mind üzleti, mind pedig kikapcsolódási céllal repülő utasaink körében” – nyilatkozta Bogáts Balázs, a Budapest Airport járatfejlesztési igazgatója.

 

Forrás