Téli örömök a Thermal Hotelben

Téli örömök a Thermal Hotelben

A Thermal Hotel*** a megfelelő választás, ha Ön Mosonmagyaróváron szállást keres. Mosonmagyaróvár az ország nyugati határán helyezkedik el és a közeli fővárosokból (Bécs, Pozsony) könnyedén, rövid idő alatt megközelíthető. Most, hogy beléptünk az adventi ünnepekbe könnyen eljuthatunk szomszédjaink karácsonyi vásáraira, ha szállásul a Thermal Hotelt választjuk. Mosonmagyaróvár a Szigetköz kapujában, a Mosoni-Duna és a Lajta folyók partján fekszik. Ezen adottságoknak köszönhetően tárul elénk rendkívül színes lehetőségeket nyújtva a természetkedvelő turistáknak. A város hosszú történelmi múltra tekint vissza, melynek emlékeit a mosonmagyaróvári vár is őrzi.

3805355

A szálloda néhány percnyi sétára található a város központjától és a sétálóutcától is. A legkivételesebb adottsága azonban, hogy a termálfürdő szomszédságában, nyugodt, csendes környezetben várja a látogatókat. Mosonmagyaróvár legértékesebb kincse a termálvíz, amely itt tör a felszínre 74⁰C hőmérséklettel, majd hűtött formában kerül a medencékbe. Büszkeségre ad okot, hogy már 1967-ben gyógyhatású vízzé minősítették, és Európa öt legjobb gyógyvize között tartják számon. Egész évben nyitva tartva 7 medence 3300 négyzetméteren kívánja kielégíteni a fürdőzök és wellness rajongók széleskörű igényeit. A szauna világban nedves és száraz szauna, gőzkabin, és merülő medence segítik Önt a maximális felfrissülésben és méregtelenítésben.

A termálvíz számos betegség tüneteit kiválóan enyhíti legyen szó akár mozgásszervi betegségről, légzőszervi bántalmakról, de ivókúra formájában gyomor- és bélbetegségekre is jótékonyan képes hatni.

Gondot okoz, hogy mit adjon ajándékba karácsonyra? Lepje meg szeretteit ajándékutalvánnyal!

ajándékutalvany

A szállodában több szobatípus közül is választhatnak a foglalni kívánó vendégek, a szálloda teljes kapacitása 47 szobából áll. Standard és superior szobáink egyénileg szabályozható klímával felszereltek és rendelkeznek zuhanyzós fürdőszobával, színes televízióval, telefonnal, mini bárral és széffel. A superior kategóriában a magas színvonal az LCD TV-nek és a felújított, modernizált fürdőszobának köszönhető. Apartmanunk ideális elhelyezést biztosít a kisgyermekes családok részére, összenyitható családi szobáink pedig a nagyobb gyermekekkel vagy baráti társaságban érkezők kényelmét szolgálja.

Gyógyászati részlegünkön a kezelések széles tárháza és szakértő kollégák várják a rekreációra orientálódott hölgyeket és urakat. Választékunk bőséges: víz alatti sugármasszázs, szénsavfürdő, iszappakolás, ritex- és antiflogisztikus pakolás, fizikoterápia, gyógytorna, testtekercselés, inhaláció és fülgyertyázás. Ha pedig kényeztetni szeretné magát: hátmasszázs, lávaköves masszázs, gyógy masszázs, aromaterápiás masszázs, indiai fejmasszázs, talpmasszázs, ultrahangos mélymasszázs és különböző peeling masszázsok segítik az ellazulását.

Salt cave

Szállodánk a folyamatosan bővülő igényeknek megfelelően, folyamatosan bővíti szolgáltatásainak körét. Ezért a 2011-es év szeptemberétől már jade köves masszázsággyal és só barlanggal is bővült kínálatunk. Egyetlen kúra a só barlangban annyit ér, mint egy teljes nap a tengerparton.  A barlangban különleges, rendkívül tiszta mikroklíma uralkodik és az ásványi anyagokkal telített állandó hőmérsékletű levegő az egészségre számos előnyös hatással bír. A jade köves masszázságy a görgők segítségével stimulálja az akupresszúrás pontokat, amelynek segítségével az izmok ellazulnak.

A Thermal Étterem 120 fő befogadására képes, melyet télikert tesz még vonzóbbá, barátságosabbá. Nemcsak a magyar, hanem a nemzetközi konyha specialitásai is megtalálhatóak palettánkon, kiegészülve vegetáriánus és diétás ételekkel. Állandó étlapunk mellett, az évszaknak megfelelő különlegességekkel és havi ajánlatokkal szeretnénk kedveskedni a gasztronómia szerelmeseinek. Különtermünk konferenciák, családi rendezvények és üzleti tárgyalások lebonyolítására is alkalmas.

A szálloda rendelkezik saját parkolóval, amelyet a szállóvendégek térítésmentesen használhatnak. A vezeték nélküli internet mind a szobákban, mind pedig a közös helyiségekben elérhető. A hotel saját mediterrán hangulatú wellness terme pezsgőfürdővel és egy kombinált szaunával (finn- és infraszauna) berendezett, és egyszerre 4-6 fő befogadására képes, ily módon szolgálva az intimitást.

Ha mindezek még nem volnának elegendőek szépsége fokozásához, ellátogathat a közvetlen közelben található szépségszalonba, fogászatra és plasztikai sebészetre is.

Az aktív kikapcsolódásra is számos lehetőség nyílik a környezetünkben. A vadregényes Szigetköz egyedülálló természeti adottságaival, növény- és állatvilágával számos lehetőséget nyújt az aktív pihenésre vágyóknak. A természetjáró turisták páratlan tájakat járhatnak be, vagy akár kerékpárjainkat igénybe véve két keréken csodálhatják azt a lenyűgöző élővilágot, mellyel a Duna partvonalán találkozhatnak.  A várost megnézhetjük kisvonaton is, melyet télen sem kell nélkülözniük a turistáknak.

S mi lehetne szebb zárása egy élményekben gazdag napnak, mint megpihenni pálinkát kóstolgatva kellemes társaságban egy európai színvonalú látvány főzdében.

The post Téli örömök a Thermal Hotelben appeared first on Az Utazó Magazin.

Forrás