Megnyílt a The Three Corners két új budapesti szállodája

Megnyílt a The Three Corners két új budapesti szállodája

Két új szállodával gazdagítja Budapest turisztikai kínálatát a belga tulajdonú The Three Corners Hotels & Resorts.

DSC1787

A négycsillagos Lifestyle Hotel, Ferencvárosban, a Hőgyes Endre utcában nyitotta meg a kapuit. A 60 szobás szálloda minden szobájában nagyméretű ágy, tágas zuhanyzó és az XL-es méretű, interaktív televízió várja a vendégeket.

A_Lifestyle-Hotel-room3

Akik az elsősorban az üzletemberek igényeire fókuszáló házban mindenütt használhatják a szélessávú, ingyenes, vezeték nélküli internetkapcsolatot. A szobákban a laptopok ráköthetők a tévékészülékre, az éjjeliszekrénynél pedig külön USB-töltő szolgálja a vendégek kényelmét.

DSC1805_RETOUCHED

A hotel belső kertjében délután és esténként kávézhatnak, és ismerkedhetnek a vendégek akiknek a kertben álló fitnesspavilon vagy az alagsorban található infraszauna ígér felfrissülést.

DSC3792

Igény szerint azonban a személyzet a szobába is felviszi a kért fitness eszközt.


A teljesen felújított 44 szobás, három csillag superior The Three Corners Hotel Anna a Józsefvárosban, a Gyulai Pál utcában a fiatal és trendi utazókat célozza meg.

DSC3967

Minden hálószobát egyedülállóan terveztek, melyre hatással volt a négy klasszikus elem: a levegő, a föld, a tűz és a víz egyike.

DSC3815

A történelmi homlokzatú épületben a retró és a modern stílusok egyesülnek, így nyújtva egyedülálló, “Millenniumi érzést” a vendégeknek.

DSC4054

Az Y generációnak tervezett lobby igazi közösségi tér, lehetőséget biztosítva a vendégek számára, hogy megismerkedhessenek utazó társaikkal.

DSC3810

A mindenütt használható szélessávú, ingyenes, vezeték nélküli internetkapcsolatot mellett igazi különlegesség a Hotel Anna, Magyarországon minden valószínűség szerint egyedülálló, becsületkasszás bárja.

The post Megnyílt a The Three Corners két új budapesti szállodája appeared first on Az Utazó Magazin.

Forrás