Minden a rozé körül forog majd a British Airways új londoni lounge-ában

Minden a rozé körül forog majd a British Airways új londoni lounge-ában

A British Airways bejelentette egy exkluzív, Whispering Angel lounge nevű bár terveit, és ezzel az első olyan légitársaság lett, amely a híres rozé bornak szentelt bárral rendelkezik.

Az egyedi bár, amely kizárólag a Caves d’Esclans Whispering Angel rozéját kínálja majd, a londoni Heathrow repülőtér 5 B terminálján lesz megtalálható.

A bár, amelynek színe halvány rózsaszín, hogy a felszolgált rozé világos árnyalatát idézze, várhatóan idén nyáron nyitja meg kapuit. A nyitás egybeesik a légitársaság B kapu várótermének felfrissítésével, amely új és újrakárpitozott bútorokat, valamint felfrissített elrendezést foglal magában.

A bár része annak a programnak, amelynek keretében a British Airways folyamatosan fejleszti italkínálatát, miután kineveztek egy főállású Master of Wine-t – a világ 415 Master of Wine-jának egyikét. Ennek is köszönhető, hogy 2023 márciusában négy új angol pezsgő került bevezetésre a fedélzeten.

A fedélzeten a jelenlegi angol pezsgőt, a Digby Fine English Brut NV-t, júliustól pedig a légitársaság a Balfour Rosé de Noirs-t kínálja, amely a kenti Balfour Hush Heath birtokon termett, és kizárólag vörös szőlőből készül. Ez a könnyedebb rozé pezsgő a British Airways exkluzív keveréke, és csak 35 000 láb magasságban, a légitársaság Club World kabinjában utazók számára elérhető.

Forrás