Magyar tésztanap a Tanyacsárdában

Magyar tésztanap a Tanyacsárdában

Ha most vasárnap, akkor magyar tészták napja a lajosmizsei Tanyacsárdában.

Keménylebbencs füstölt csülökkel, kolbásszal

Miközben sokan az olasz tésztákra esküsznek, manapság már egyre kevesebben tudják, milyen is az igazi magyar tészta íze. Ezt pótolhatják be azok, akik február 25-én ellátogatnak a lajozsmizsei Öreg Tanyacsárdába, ahol házi tésztából és burgonyás tésztából magyar készült specialitások kerülnek az asztalra.

Aranygaluska

Köztük a Gyöngyöző marhahúsleves velős derelyével, a kolbászos gölödin leves, a csirkepaprikás mellből és combból, juhtúrós sztrapacskával, a keménylebbencs füstölt csülökkel, kolbásszal és az aranygaluska borhabbal.

Az év vendéglátója díjat 2017-ben Garaczi János kapta

The post Magyar tésztanap a Tanyacsárdában appeared first on Az Utazó Magazin.

Forrás