A Spicces füge lett a befutó a Magyarország tortájaként
A Magyarország tortája cím idei nyertes alkotása, a szigetszentmiklósi Levendula és Kert cukrászda cukrásza, Lakatos Pál Spicces füge respektus nevű, aszús-fügés-mézes kreációja lett a 17. alkalommal meghirdetett Magyarország tortája verseny díjátadóján.
A fotón a Magyarország tortája 2023 verseny győztese, a szigetszentmiklósi Lakatos Pál (a képen balra), a Levendula és Kert Cukrászda cukrásza a Magyarország tortája verseny díjátadóján, valamint az augusztus 20-ai nemzeti ünnep és a kapcsolódó rendezvények beharangozó sajtótájékoztatóján az Országház Vadásztermében. Mellette Borbás Marcsi, a Szent István Nap nagykövete és Erdélyi Balázs, a Magyar Cukrász Ipartestület szakmai elnöke.
(MTI)