A TAP újraindítja járatait Manausba

A TAP újraindítja járatait Manausba

A portugál nemzeti légitársaság immár 15 útvonalat üzemeltet Brazíliában.

 

A TAP Air Portugal újraindítja a járatokat Lisszabon és Manaus, Amazónia állam fővárosa között, heti három járattal, Belém-i megállóval, hétfőnként, szerdánként és péntekenként. Az első járat november 4-én indul. A járat visszatérésével a légitársaság immár 13 fővárosban van jelen, és 15 útvonalat üzemeltet Brazíliában (13 Lisszabonba és kettőt Portóba).

A TAP 2014 és 2016 között már repült Manausba. A Lisszabon és Manaus közötti járatokra a jegyek már kaphatók a flytap.com  oldalon és az utazási irodákban, a menettérti járatok akciós árai 599 eurótól indulnak.
Luís Rodrigues, a TAP vezérigazgatója számára “Brazília stratégiai fontosságú a TAP számára. Nemrégiben új útvonalat indítottunk Florianópolisba, és az idei évet legalább 15 brazíliai útvonallal zárjuk, ami rekordszámot jelent a légitársaság számára testvérországunkban. Célunk, hogy egyre több turistát juttassunk el Brazíliába” – fejtette ki a TAP Air Portugal vezérigazgatója.

A nyár folyamán a Porto Alegrébe közlekedő járatok ideiglenes felfüggesztése ellenére a TAP heti 95 járatot kínál Brazíliába, átlagosan napi 13 járatot, amelyek 13 brazil állam fővárosából indulnak. A TAP-t kiváló szolgáltatásai elismeréseként a World Travel Awards 10 egymást követő évben Európa vezető dél-amerikai légitársaságának választotta. Emellett 2023-ban elnyerte a legjobb európai vállalatnak járó MICE-díjat.

A TAP Air Portugal Lisszabonból közvetlenül São Paulóba, Rio de Janeiróba, Belémbe, Belo Horizontéba, Brasíliába, Fortalezába, Natalba, Maceióba, Porto Alegre, Recifébe, Salvadorba, Florianópolisba és Manausba repül, valamint Portót São Paulóval és Rio de Janeiróval köti össze. Összesen 13 brazíliai várost (15 útvonal Lisszabonból és Portóból) köt össze a TAP közvetlenül Portugáliával.

-azutazo-

Forrás