Főszerepben a marhahús a lajosmizsei Tanyacsárdában

Március 1-2.-a a marhahúsból készült ínyencségek hétvégéje a lajosmizsei Öreg Tanyacsárdában.
Aki egy igazán ínycsiklandó hétvégét szeretne eltölteni ott, ahol a marhahúsé a főszerep, annak nem is lehet jobb választása, mint a lajosmizsei Öreg Tanyacsárda. Ahol március 1-2-án, szombaton és vasárnap, amikor a legkedveltebb és legsokoldalúbb vörös hús, a vasban gazdag marhahús kerül terítékre, méghozzá olyan fogásokkal, amelyek minden ínyenc szívét megdobogtatják.
Ezen a különleges hétvégén a Tanyacsárda séfjei a marhahús minden részét mesterien elkészítve mutatják be: a bélszínt hirtelen sütve, a hátszínt, fehérpecsenyét és marhacombot pedig omlósra párolva vagy sütve kínálják. A hagyományos magyar ízek kedvelőit bográcsban rotyogó pörköltek és gulyások várják, míg a nemzetközi konyha szerelmesei is megtalálják számításukat a Beef Bourguignon vagy az ír marhaoldalas Guiness sörmártással tálalt változataiban. És hogy az élmény teljes legyen, a fő fogások után kihagyhatatlan a desszert, a házi mille feuille erdei gyümölcsfagylalttal. (x)
Fotó: Freepik