Visegrád, borítékba csomagolva

Visegrád, borítékba csomagolva

Nincs olyan magyar, akinek a szívét ne dobogtatná meg a Dunakanyar gyönyörűsége. Legyen szó szerelmespárokról vagy családokról, Visegrád egész évben kiváló úticél: kultúra, finom ételek, vadregényes túraútvonalak, épített örökség és megannyi látnivaló sorakozik a tündéri kis településen. A felfedezésben megfáradt utazók kikapcsolódását szolgálja a 4* superior minősítésű Royal Club Hotel Visegrád, az ország egyik legnépszerűbb wellness szállodája. A hotel ajándékutalványokat is kínál, amelyek most két éven át felhasználhatóak.

A Dunakanyar egyik legszebb részén, Dunára, Dunakanyarra, Fellegvárra néző panorámával várja vendégeit a Royal Club Hotel**** superior Visegrádon.

A wellness szálloda a családosok és párok nagy kedvence, mivel tágas lakosztályokban lakhatnak és sok kifejezetten nekik szóló szolgáltatással találkozhatnak.

A fárasztó programok után pedig mindenkinek jól esik a megérdemelt pihenés, amire kiváló hely a tökéletesen felszerelt wellness részleg. Itt kültéri és beltéri medencék, finn és infraszauna, aromaterápia, színterápia, Kneipp taposó medence, szolárium, relaxációs himalájai sószoba is található.

Esős idő esetén a gyerekekkel sem kell unatkozni, hiszen animátor, játszószoba, és külön gyermekprogramok segítik teljessé tenni a kikapcsolódást.

Néhány szobát kétszemélyes, privát jakuzzikkal is felszereltek, melyek a romantikázni vágyó párok kikapcsolódását teszik felejthetetlenné. A pezsgőfürdős élményhez hozzá tartozik, hogy akár a szobában tálalva és felszolgálva is elfogyaszthatják a privát vacsorájukat.

A hotel mindenki számára nyitott éttermében változatos, trendi ételekkel, bőséges kínálattal várják a kirándulókat – kiemelten odafigyelve az ételérzékenyekre is.

Karácsony közeledtével sokan gondolkodnak azon, hogy mivel lepjék meg szeretteiket. Ha ajándékutalványt teszünk a fa alá, azzal biztosan nem okozunk csalódást: ki ne örülne egy élményekkel teli hétvégének Visegrádon?

A járványhelyzetre tekintettel ráadásul a Royal Club Hotel**** superior utalványai rendhagyó módon 2 éven át felhasználhatóak, ami kifejezetten nagy előny. A plázák járása, a cipekedés és a sorbanállás helyett kényelmes, biztonságos és biztos sikert rejtő alternatíva az online ajándékutalvány-rendelés!

Forrás