Egyre több járaton találkozhatunk a Lufthansa csúcsgépeivel

Egyre több járaton találkozhatunk a Lufthansa csúcsgépeivel

A Lufthansa további öt észak-amerikai célállomásra indít Boeing 787-9-eseket. A Lufthansa jelenleg három Boeing 787-9-est üzemeltet. További kettőt hamarosan átadnak.

A Dreamliner heti hat alkalommal repül majd Frankfurtból a texasi Dallas-Fort Worth városába. A Lufthansa heti négy járatot kínál majd a kanadai Montrealba, május 1-jétől pedig napi járatokra bővíti ezt a kínálatot. Szintén május elején a Lufthansa Dreamlinerével naponta repül a coloradói Denverbe, heti háromszor a texasi Austinba, február 13-án pedig megkezdi a járatokat a michigani Detroitba. Tavaly október óta pedig naponta repül a Dreamliner Newarkba.

A Lufthansa jelenleg három Boeing 787-9-est üzemeltet. További kettőt hamarosan átadnak. A Boeing 787-9-es sokkal jobb utazási élményt kínál az utasoknak. Az utastér nagyon csendes, és napszaktól függően jól megvilágított, innovatív világítási rendszerrel. A magasabb bejárati rész kellemesen nagyobb térérzetet ad, a nagy ablakok pedig jobb kilátást biztosítanak, illetve egy gombnyomással tompíthatóak. A Business Class vendégei jobb ülőhelyeket élvezhetnek, többek között közvetlen folyosóhoz való hozzáféréssel.

Forrás