Minden jobban esik! – All inclusive családi kikapcsolódás a Danubius Hotels vidéki szállodáiban

Minden jobban esik! – All inclusive családi kikapcsolódás a Danubius Hotels vidéki szállodáiban

A jelenlegi helyzetben nehezebb külföldi családi nyaralást tervezni, ám ez nem azt jelenti, hogy a gyermekeseknek le kell mondaniuk a közös vízparti élményekről. A Danubius Hotels vidéki családbarát szállodái Balatonfüreden és Bükön all inclusive ellátással, körültekintő higiéniai előírások mellett garantálják a gyerekek és a szülők kikapcsolódását is.

A biztonság és kiszámíthatóság korábban is fontos volt a közös családi nyaralás szervezése során, ám ezek a szempontok az elmúlt hónapokban még inkább felértékelődtek. Külföldi utazás esetén feszültséget jelent már a tervezett indulás előtt hetekkel azt figyelni, hogy vajon a célország határai nyitva várnak-e minket, vagy kötelező karanténba kényszerülünk-e hazatéréskor, hiszen a nyaralás épp a nyugalomról és a feltöltődésről szól.

Válasszuk bátran a belföldi kikapcsolódást, így idén akár újra felfedezhetjük a Balaton partját, vagy ellátogathatunk Magyarország olyan részeire, amelyek bár szerepelnek bakancslistánkon, eddig mégis kimaradtak.

A kényszerű bezártságot követően sokkal jobban fog esni a közös pancsolás a Balatonban, a hekk és hozzá egy pohár bor, vagy a játék az új barátokkal – a Danubius Hotels pedig még jobban vigyáz vendégeire. A szállodalánc „Biztos Pihenés” protokollja garantálja a biztonságos kikapcsolódást, de nem fogja korlátok közé szorítani a vendégeket, akik így biztosan élményekkel telve távozhatnak a szállodákból.

A balatonfüredi Danubius Hotel Annabella félpanziós, a Danubius Hotel Marina, valamint az ország nyugati végén található Danubius Hotel Bük all inclusive ellátással gondoskodik a gondtalan nyaralásról. Mindhárom szállodában a Bubbles Club kedves sárkányai – Drazsé, Tiko, Yoyo és Dany – mellett animátorok gondoskodnak a gyerekek szórakoztatásáról, hiszen 3-tól akár 14 éves korig is találhatnak számukra érdekes programokat. A kicsiknek például játékos formában tanítják meg a higiéniai alapokat, a kézfogás helyett új köszönési formákat ismerhetnek meg, de saját színes álarcukat is elkészíthetik.

A Danubius Hotel Marina saját balatoni partszakasszal rendelkezik, ám a gyerekek kedvence garantáltan a tavaly átadott kerti élménymedence lesz. A játékot csak addig kell megszakítani, amíg bekapnak néhány falatot a strandon kialakított, Balaton-parti hangulatot árasztó pálmaházban. Este a szálloda felújított szobáiban hajthatják álomra a fejüket a vendégek, melyekből csodás panoráma tárul szemük elé, a főétkezéseket pedig az idén teljes rekonstrukción átesett modern étteremben fogyaszthatják el.

Az Alpok lábánál a Danubius Hotel Bük várja azokat, akik a népszerű fürdővárosban pihennék ki magukat. Ehhez akár ki sem kell lépni a szálloda ajtaján, hiszen all inclusive ellátás mellett minden adott a családi nyaraláshoz: kültéri és beltéri medencék, hatalmas kert sportolási lehetőséggel, bowlingpálya, játszóház és a Bubbles Club sárkányai.

Eljött az ideje, hogy a kényszerű bezártság után kimozduljunk otthonról, fizikailag és szellemileg is feltöltődve vágjunk neki újra feladatainknak. Az aktív kikapcsolódásra vágyók Budapestet is felfedezhetik a családdal, amihez a Danubius Hotels a weboldalán rugalmas ajánlatokkal járul hozzá.

Forrás