Egy foglalás, egy fa – tűzvész után török-magyar összefogás

Egy foglalás, egy fa – tűzvész után török-magyar összefogás

Különleges kezdeményezést indított, a Sun&Fun Holidays azután, hogy Törökországban súlyos tűzvész pusztított. Aki az utazásszervezővel tart Törökországba, nem csak csodálatos térséget látogathat meg és pihenhet kifogástalan körülmények között, hanem még egy nagyszabású erődtelepítést is támogat.

Erdőtűz pusztított a nyáron a törökországi Manavgat környékén. Sukru Sozen, Manavgat polgármestere nyilatkozta, hogy Antalyában a hatóságok 18 falut evakuáltak. A pusztítás láttán Tolga Deniz Sariyüce-nek, a Sun&Fun Holidays ügyvezetőjének támadt egy jó gondolata: segít a leégett erdők újjáélesztésében.

 

A jótékonysági faültetés közel 40 utazási irodás ember részvételével történt, amely a manavgati erdőtüzek pusztításának helyszínén, a Sun&Fun Holidays, a Last Call Travel, a helyi DE&HA Tourism és Manavgat város önkormányzatának összefogásával, a Side Royal Hotels támogatásával zajlott. A résztvevők száz fát ültettek el közösen, az utazásszervező pedig vállalta, hogy minden egyes, 2022-re szóló foglalás után egy újabb fát telepít még, létrehozva ezzel a Magyar-Török Barátság erdejét.

Minden bizonnyal jó nagy erdő születik majd, hiszen – mint az a térségbe szervezett, Fun Trip to the Sun címmel exkluzív study tour-on is világossá vált – ez a vidék az antalyai városnézéstől kezdve a tengerparton át a manavgati hajókirándulásig páratlan élményekkel, hagyományosan hatalmas török vendégszeretettel és kedvező klímával várja a turistákat.

 

És persze olyan kifogástalan szállodákkal, mint például a study tour résztvevőit is fogadó Magic Life Jacaranda szállodakomplexum, amely kizárólag a Sun&Fun Holidays-nél foglalható 2022-ben.

A legjobb értékesítő partnerek egy gálavacsora keretén belül itt vehették át az elismerésük jeléért kapott díjat.

Forrás