Családi hotel nyílt a szegedi vadasparknál

Családi hotel nyílt a szegedi vadasparknál

Safari Hotel néven új, háromcsillagos szálloda nyílt Szegeden, a Szegedi Vadaspark szomszédságában. Az 500 millió forintos beruházással megépült hotel 73 férőhelyes.

Szőke Kristóf igazgató a megnyitó előtt rendezett sajtóbejáráson elmondta, a háromszintes szállod 34 szobás. A két- és háromágyas standard szobák mellett összenyitható családi szobák, valamint egy akadálymentesített szoba várja a vendégeket.

A szállodába érkezők egy automata segítségével maguk intézhetik bejelentkezésüket és akár foglalásukat is. A berendezés segítségével kaphatják meg szobakártyájukat, majd távozáskor fogyasztásukat is itt egyenlíthetik ki. Az automata okmányszkennerrel rendelkezik, így továbbítani tudja a Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központ számára szükséges adatokat is. Reggel 7 és 19 óra között azonban személyes recepció is fogadja a vendégeket – közölte a szakember.

A szálloda egyedi elhelyezkedése miatt elsősorban családos vendégeket várnak, akik szívesen látogatnak el a Szegedi Vadasparkba. A Maty-éri kajak-kenus és evezős olimpiai központ közelsége miatt jó választás lehet a szálloda az odaérkező sportolók és nézők számára is – mondta Ábrahám-Türes Róbert. (MTI)

Forrás