Újabb nyitás: a dubaji View is várja a vendégeket a Pálma-szigeten

Újabb nyitás: a dubaji View is várja a vendégeket a Pálma-szigeten

A bámulatos 360 fokos kilátóterasz olyan gazdag élményekben részesíti látogatóit, hogy egy valódi utazásra indulhatnak, mely során felfedezhetik Dubaj ikonikus Pálma-szigetének rejtett csodáit.

A Nakheel, a világ vezető fejlesztővállalata bejelentette, hogy a View, a bámulatos kilátóterasz, amely 360 fokos kilátást kínál a Pálma-szigetre, 2021. április 7-én megnyitotta kapuit a látogatók előtt. A látogatók jegyet válthatnak, és átélhetik a Pálma-sziget élményét úgy, ahogy eddig még soha, továbbá megtapasztalhatnak egy interaktív utazást, mellyel felfedezhetik a csodálatos sziget gazdag történetét a számos magával ragadó érintkezési pont segítségével.

A View megnyitásának híre nem sokkal azután érkezett, hogy a Nakheel mostanában bejelentette, a Pálma-torony már 95%-ban elkészült, és a teljes épület idén októberre készen áll a nyitásra. Miután a Nakheel Mallból közvetlenül is megközelíthető, bejáratként a Pálma-torony második emelete szolgál a látogatók számára, mely otthont ad a Starbucks Cafénak, a View kiállításnak, az interaktív akváriumalagútnak és egy ajándékboltnak. A View kiállítás, mely emléket állít a Pálma-sziget bámulatos fejlődésének, a kiállítás során bemutat egy idővonalat, ahogy a világhíres sziget koncepciója kialakult és fejlődött.

A látogatók egy magával ragadó színházba is ellátogathatnak, mely bemutatja nekik a sziget úttörő történetét. A torony 240 méterrel a Pálma-sziget fölé magasodik, és a kilátóterasz az 52. szinten található, bámulatos látvánnyal az Arab-öbölre, a dubaji látképre, és magára a szigetre. 

Omar Khoory, a Nakheel igazgatója és vendéglátásért felelős vezetője elmondta: “20 évvel ezelőtt a Nakheel belefogott egy kezdeményezésbe, hogy a Pálma-szigetet megvalósítsa, és ma az egyre növekvő sikertörténetet ünnepeljük a View megnyitásával. Világattrakcióként a View leleplezi az evolúciós utazást, melynek hála létrejött a világ egyik legpompásabb mesterségesen megalkotott szigete.”

A jegyárak a belépési kategóriák szerint változnak, és felnőtteknek 100 dirhamtól (kb. 8,200 Ft) elérhetőek, míg a fiatalok már 69 dirhamtól (kb. 5,700 Ft) beléphetnek. Vasárnaptól szerdáig a nyitvatartási idő 10:00-től 23:00-ig, míg csütörtöktől szombatig 10:00-től éjfélig tart.

Forrás