Füzes Fesztivál kincskereső élménytúrával

Füzes Fesztivál kincskereső élménytúrával

A Füzes Fesztivál nagy múltra tekint vissza, immár 18. alkalommal kerül megrendezésre Füzesgyarmat városában. A Fesztivál egyedisége abban nyilvánul meg, hogy a környező településeken nincs még egy ilyen két napon át tartó, különböző stílusú, életkorú fellépőket felvonultató rendezvény. Különlegességét innovatív jellege tükrözi, hiszen évente nagyon különböző, ám mindig sokszínű műsorokat tekinthetnek meg a nézők, miközben évről-évre bővül a Fesztivál kulturális kínálata.

Füzesgyarmat, Lázár Gyula Városi Sporttelep – 2018. 06. 29­-30.

Az idei Füzes fesztivál a Mudfield koncertjével indul 19:00 órától, őket követi a Leander Kills 20:00 órakor, és végül a Beatrice jubileumi turné koncert előadása következik 22:30-kor.

Szombaton 14:00 órától íjász bemutató várja az érdeklődőket

A szombati napon 14:00 órától íjász bemutatót tekinthetjük meg, melyet egy Tűzoltó bemutató követi 16:00 órakor, majd 20:30-kor Marót Viki és a Novakultúr zenekar élő koncertje következik. 20:30-kor fellép Pápai Joci, a 62. Eurovíziós  Dalfesztivál hazai képviselője, 00:30 órától a Betty Love koncertje szórakoztatja a közönséget  A fesztivált szombat este tűzijáték  és hangulatos szabadtéri disco zárják.

A programelemek között azonban nem csak koncertek sorakoznak, idén negyedik éve a Füzes Fesztivál keretében kerül megrendezésre a Füzesgyarmati Kincskereső élménytúra.

Ideje: 2018.06.30. szombat 10:00-15:00 

A túra célja az, hogy a Füzesgyarmatra érkező vendégeket, turistákat és a Füzesgyarmatiakat megismertessék a város életének egy-egy kis szeletével. Hozzájárul ahhoz, hogy új élményekkel gazdagodva egy kis betekintést nyerhessenek a Sárrét- ezen belül Füzesgyarmat- múltjára, jelenére.

A túráról bővebb információ a Facebookon.

Füzes Fesztivál részletes programja megtalálható Tourinform Körös- Sárrét iroda honlapján.

The post Füzes Fesztivál kincskereső élménytúrával appeared first on Az Utazó Magazin.

Forrás