Sandals – a Karib-térség luxus nyaralóhálózata

Sandals – a Karib-térség luxus nyaralóhálózata

A jamaicai születésű Gordon „Butch” Stewart 1981-ben alapította meg Montego Bay-en, Jamaicában azt, a mára már legendássá vált Sandals Resorts luxus all inclusive szállodaláncot, amelynek ma már mintegy tizenhat Sandals hotel, három Beaches hotel – a Sandals társvállalat csoportja – és számos magánvilla is a tagja a Karib-térség legszebb területein: a Bahamákon, Szt. Lucia szigetén, Antigua-n, a Turks- és Caicos-szigeteken és Barbadoson, valamint Grenadán és természetesen Jamaicán.

A Sandals sorrendben 22-edszer nyerte el a Világ Vezető All-Inclusive Nyaralóinak (nyaralójának) díját.

A Sandals az 5 csillagos nyaralók minden létező luxusát kínálja – itt mindenből a legjobb jár a szolgáltatások terén, és persze mindez határtalan mértékben:

  • Izgalmas szárazföldi- és vízi sportok
  • Exkluzív 5 csillagos Global Gourmet étkezés, mintegy 16 étteremben
  • Első osztályú italok, valamint Rober Mondavi Twin Oaks borok végtelen sora
  • A legjobb partszakaszok és a legromantikusabb „Love Nest” (Szerelmi Fészek) lakosztályok

Jellemzői:

  • Több legfelsőbb kategóriájú alapszolgáltatás, mint bárhol a világon
  • A luxus, mint alapszolgáltatás
  • A legexkluzívabb lakosztályok
  • A Sandals rendelkezik a legnagyobb medencékkel, leglélegzetelállítóbb partokkal, rendkívüli kényelemmel, kitűnően elhelyezett szállásokkal. Ehhez hozzátartozik a személyzet páratlan 5 csillagos munkája is, amely visszahívja a vendégeket évről-évre

Az 5 csillagos úgynevezett Szerelmi Fészek Lakosztályok a világ legszebb és legromantikusabb szállodai elhelyezései a világon. A víz feletti villáktól a milliós lakosztályokig élvezhetik itt a vendégek a kivételes kényelmet, a privát medencéket, a világszínvonalú komornyik és porta szolgáltatásokat.

Szállodánként akár 16 Gourmet Étterem

A hozzávalók frissen el(ő)készítve, a dekoráció autentikus, akárcsak a konyha. A világ konyhaművészete által inspirált kulináris élvezeteket nemzetközileg kiképzett séfek biztosítják. Ezért a vendégek itt érezhetik igazán a különbséget az étkezés és az 5 csillagos Global Gourmet élmény között.

A golf bajnokságoktól a vízi motorsportokig, mint például a vízisí vagy a búvárkodás, csak a Sandals nyújt olyan választékot ezekből a vízi sportokból, mint sehol máshol a Karib-térségben.

 

The post Sandals – a Karib-térség luxus nyaralóhálózata appeared first on Az Utazó Magazin.

Forrás